• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

3 artikel(en)

 1. Linteloo Booktower kast Linteloo Booktower kast

  Linteloo Booktower kast

  Linteloo Booktower Ontwerp: Samuel Chang CBW garantie Van der Donk interieur is officieel Linteloo dealer
 2. Linteloo Downtown wit Linteloo Downtown wit

  Linteloo Downtown

  Linteloo Downtown Dit model is helaas uit de collectie Ontwerp: Roderick Vos Van der Donk interieur is officieel dealer van Linteloo design meubelen CBW garantie Gratis bezorging in heel NL
 3. Linteloo Nureyev duo

  Linteloo Nureyev

  Linteloo Nureyev  Ontwerp: Roderick Vos 190 cm hoog 105 cm doorsnede Leverbaar in alle RAL lakkleuren Van der Donk interieur is officieel dealer van Linteloo CBW garantie
 

 

3 artikel(en)

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test