• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
 

 

6 artikel(en)

 1. living divani bukva living divani bukva

  Living Divani Bukva

  Living Divani Bukva Staal gepeodercoat In wit en zwart leverbaar Montage mogelijk  Van der Donk interieur is officieel dealer van Living Divani CBW garantie
 2. living divani aero living divani aero

  Living Divani Aero

  Ontwerp: Shibuleru (2016) Van der Donk interieur is officieel dealer van Living Divani CWB garantie
 3. Living Divani Grek box Living Divani Grek box

  Living Divani Grek Box

  Living Divani Grek Box Ontwerp: Design Oscar & Gabriele Buratti (2017) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 4. Living Divani Islands Living Divani Islands

  Living Divani Islands dressoir

  Living Divani Islands dressoir Ontwerp: Design Stephen Burks, (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 5. Living Divani Aero B Living Divani Aero B

  Living Divani Aero B dressoir

  Living Aero B dressoir Ontwerp: Shibuleru (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 6. Living Divani Sailor kast Living Divani Sailor kast

  Living Divani Sailor kast

  Living Divani Sailor Boekenkast Ontwerp: David Lopez Quincoces (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 

 

6 artikel(en)

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test