• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bijzettafels (13)
 2. salontafels (13)
Merken
 1. Knoll International (5)
 2. Moroso (1)
 3. Baxter (10)
 4. Maxalto (5)
 5. Kenneth Cobonpue (1)
 6. Henge (16)
 7. Dami Luxury Interior (4)
 8. Minotti (42)
 9. Flexform (22)
 10. B&B Italia (23)
 11. Rolf Benz (35)
 12. Montis (4)
 13. Vitra (4)
 14. Leolux (7)
 15. DesignonStock.com (4)
 16. Linteloo (9)
 17. Living Divani (15)
 18. MDF Italia (1)
 19. Cassina (11)
 20. Van Beek (3)
 21. KFF (1)
 22. Porro (3)
 

 

15 artikel(en)

 1. Living Divani B2 salontafel Living Divani B2 salontafel

  Living Divani B2 salontafel

  Living Divani B2 salontafel Ontwerp: Victor Vasilev (2012) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 2. Living Divani B3 Living Divani B3

  Living Divani B3

  Living Divani B3 bijzettafel Ontwerp: Victor Vasilev Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 3. Living Divani Floyd bijzettafel Living Divani Floyd bijzettafel

  Living Divani Floyd bijzettafel

  Living Divani Floyd bijzettafel Ontwerp: Piero Lissoni (2018) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 4. Living Divani Tethys Living Divani Tethys

  Living Divani Tethys

  Living Divani Tethys Ontwerp: Oscar & Gabriele Buratti (2018) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 5. living divani rabbit and tortoise living divani rabbit and tortoise

  Rabbit & the Tortoise bijzettafels

  Living Divani Rabbit & the Tortoise bijzettafels Ontwerp: Studio Juju (2012) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer Ook leverbaar voor outdoor gebruik CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 6. Living Divani Starsky Living Divani Starsky

  Living Divani Starsky bijzettafel

  Living Divani Starsky bijzettafel Ontwerp: David Lopez Quincoces (2014) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 7. Living Divani Plane SALE banner Living Divani Plane SALE banner

  Living Divani Plane

  Living Divani Plane salontafel  Ontwerp: Massimo Mariani (2014) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 8. Living Divani Era set Living Divani Era set

  Living Divani Era tafel

  Living Divani Era tafel Ontwerp: David Lopez Quincoces (2017) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 9. Living Divani Family lounge table Living Divani Family lounge table

  Living Divani Family lounge tafel

  Living Divani Family lounge tafel Ontwerp: Family Lounge tafel (2005) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 10. Living Divani Bolle Living Divani Bolle

  Living Divani Bolle bijzettafel

  Living Divani Bolle bijzettafel Ontwerp: Nathan Yong (2009) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 11. Living Divani Grek Living Divani Grek

  Living Divani Grek salontafel

  Living Divani Grek salontafel Ontwerp: Oscar & Gabriele Buratti (2016) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 12. Living Divani Flap Living Divani Flap

  Living Divani Flap salontafel

  Living Divani Flap salontafel Ontwerp: Studio Klass (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 13. Living Divani Pebble low Living Divani Pebble low

  Living Divani Pebble low table

  Living Divani Pebble Low table  Ontwerp: Lanzavecchia + Wai (2019) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 14. Living Divani Islands Low Table Living Divani Islands Low Table

  Living Divani Islands Low Table

  Living Divani Islands Low Table Ontwerp: Stephen Burks (2020) Deze tafel is leverbaar in zowel een indoor als outdoor model Tafelblad verkrijgbaar in diverse materialen 3 maten leverbaar Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 15. Living Divani Extrasoft Contenitori

  Living Divani Extrasoft Contenitori

  Living Divani Extrasoft Contenitori
 

 

15 artikel(en)

Design salontafels

Afhankelijk van de functie waarvoor een tafel gebruikt wordt, is ook de verscheidenheid in soorten en maten van design salontafels groot. Denk aan het verschil in hoogte en oppervlak tussen een salon- of bijzettafel en een eetkamertafel. Denk aan het formaat, dat ook is afgestemd op de functie. Top designers weten hun vormentaal perfect af te stemmen op de functie en elk design een eigen signatuur te geven. Om een voorbeeld te noemen: de design salontafel ITSKE, het kleine zusje van de design eetkamertafel IDS. Top designer Piet Boon heeft de ITSKE design salontafel ook een kruispoot gegeven, maar het massief eikenhouten tafelblad loopt schuin af.

Wie de voorkeur heeft voor een mooie blend van materialen kiest de Lunar, een design salontafel ontworpen door Roderick Vos voor de bekende Nederlandse meubelfabrikant Designonstock.com. De Lunar heeft een notenhouten of eiken blad dat op stalen pootjes in de ruimte lijkt te zweven. Of de Wave design salontafel, ook ontworpen door Roderick Vos voor Designonstock.com. De Wave is een uiterst praktische design salontafel. De tafel ziet er prachtig uit en is dankzij het verdiepte deel in het bovenblad ook nog eens praktisch.. De aluminium gepolijste poten bieden in combinatie met het gerookte eiken een unieke uitstraling aan deze design salontafel.

Vormentaal design salontafels

Vorm volgt functie, maar bij sommige design salon- en bijzettafels lijkt dit principe door design meubelfabrikanten en hun designers te zijn losgelaten. Ze kiezen uit esthetisch oogpunt voor organische of geometrische vormen die nauwelijks in relatie lijken te staan tot de functie, maar die wel degelijk vervullen. Neem bijvoorbeeld de Leolux Magnolia salontafels met een tafelblad in de vorm van bloemen. Met deze lichte Magnolia design salontafeltjes, ontworpen door designer Arjan Moors voor de Nederlandse top design meubelfabrikant Leolux, is een compleet bloemenveld samen te stellen. De Leolux Magnolia bijzettafeltjes zijn leverbaar in twee hoogten, zodat ze handig over elkaar heen schuiven. Of de Leolux Gozo bijzettafel, ontworpen door Kai Stania. De Gozo is een mooi voorbeeld van Oosterse, organische vormgeving: vloeiend, golvend en zacht. De Gozo is in drie verschillende hoogten en met twee verschillende diameters leverbaar en de bekleding is aan te passen aan het interieur.

Geometrische ontwerpen hebben ook een grote aantrekkingskracht en horen als van nature bij een strak vormgegeven interieur met design meubels. Om wat voorbeelden te noemen: de Leolux Liliom salontafel is in een driehoekig en vierkant model leverbaar, in twee verschillende hoogten. De bladvormige tafelbladen van Norbert Beck’s ontwerp Liliom zijn leverbaar in massief hout, maar ook in gelakte of leren uitvoering om perfect aan te sluiten bij uw zitmeubelen. De Leolux Piombo salontafel, ontworpen door Wieneke van Gemeren, is veelhoekig. De Leolux Piombo is leverbaar als 6-hoekige of 7-hoekige salontafel. Deze design salontafeltjes zijn tegen elkaar aan te schuiven, waardoor steeds andere vormen ontstaan.

test