• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

DESIGN ON STOCK

Liefde voor het vak… Dat was de drijfveer voor Dennis Goethals, directeur/oprichter van het Nederlandse design meubelmerk Design on Stock, om een eigen lijn van design meubelen te ontwikkelen. Hij trok Nederlandse topontwerpers aan, waaronder Roderick Vos, Gerard van den Berg, Marike Andeweg en Gijs Papavoine, om zijn collectie design meubelen te ontwerpen.
Winkelen per
Meubel type
 1. banken (10)
 2. accessoires (1)
 3. bijzettafels (5)
 4. eetkamerstoelen (8)
 5. fauteuils (11)
 6. kasten (1)
 7. love seats (2)
 8. poefs (5)
 9. salontafels (3)
Merken
 1. DesignonStock.com (2)
 

 

2 artikel(en)

 1. Bloq loveseat voor Bloq loveseat voor

  Design on Stock Bloq loveseat

  Designonstock Bloq Loveseat Officiele Design on Stock dealer. CBW garantie. Leverbaar in 117 uitvoeringen stof en 52 leder Vanaf € 1579,- Vraag naar onze offerte  
 2. Design on Stock Heelz loveseat blauw Design on Stock Heelz loveseat blauw

  Design On Stock Heelz loveseat

  Design On Stock Heelz loveseat Leverbaar in Stof of Leder Onderdeel van het Heelz zitprogramma B x H x D: 130 x 81 x 96 (cm) Van der Donk is officieel dealer van Design on Stock CBW garantie
 

 

2 artikel(en)

Design on Stock            

De gedurfde strategie van Dennis betaalde zich al snel uit, want Design on Stock veroverde binnen vijf jaar een belangrijke plaats in de design meubel industrie.

Design on Stock: een unieke formule

Sterk design en een ingenieuze just-in-time-productiemethode hebben dit design meubelmerk snel op de kaart gezet bij liefhebbers van een uitstekende kwaliteit design meubelen. Design on Stock meubelen zijn voorzien van het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’, waarmee de meubelfabrikant zich ook internationaal presenteert. Kenmerkend voor Design on Stock zijn de snelle levertijd, de unieke service en het gebruik van kwalitatief voortreffelijke materialen. Daarbij ziet Design on Stock kans om een uitstekende kwaliteit design meubels op bestelling te leveren tegen uiterst scherpe prijzen. Waar het bij Design on Stock vooral om gaat is een prijs/kwaliteits verhouding die in de rest van de markt ongekend is. Door het revolutionaire productieproces worden niet alleen snelle levertijden behaald, maar ook zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Wij spreken uit ervaring, want we hebben eigenlijk nooit klachten op verkochte design meubelen van Design on Stock. 

Mocht u nou onverhoopt toch spijt krijgen van uw aankoop, dan biedt Design on Stock uitkomst. Als een van de weinige design merken in de markt bieden ze de mogelijkheid om uw meubel (onder bepaalde voorwaarden) te ruilen voor iets dat wel aan uw wensen voldoet. Met deze dienst laat Design on Stock zien dat voor hen maar een ding telt, en dat is dat de klant volledig tevreden is. En deze strategie begint te werken voor Design on Stock inmiddels bevat de collectie namelijk ware bestsellers zoals de Aikon, Aikon Lounge en de Bloq.

Design on Stock Aikon sfeerbeeld

Uitgangspunten

Design on Stock werkt volgens een aantal belangrijke uitganspunten: 

 • Betaalbaar Topdesign
 • Snelle Levering
 • Kwaliteits Materialen
 • Unieke Service
 • Uitsluitend Erkende Verkooppunten

Deze uitgangspunten maken Design on Stock tot een prachtig merk en een verrijking van de Nederlandse meubelmarkt. 

Design on Stock Bloq sfeerbeeld

Nieuwe collectie Design on Stock

Na het succesvolle begin van dit revolutionaire Nederlandse design merk was er voor het team natuurlijk de enorme uitdaging om vervolg te geven aan dit succes door met nieuwe modellen te komen. Inmiddels kunnen we stellen dat ook dit is gelukt, Design on Stock kwam al vrij snel met de prachtige zitprogramma's Heelz en Aikon, beide modellen zijn inmiddels in veel Nederlandse woonkamers te vinden en bleken niet onder te doen voor hun oudere broer: Design on Stock Bloq. Maar zelfs de grootste successen hebben vernieuwing nodig; en daarom komt Design on Stock in 2015 met twee nieuwe modellen: Byen en Byen Lounge. Met deze banken wil Design on Stock het hun doelgroep (jonge gezinnen die vaak in een grote stad wonen) nog meer naar hun zin maken. De Byen serie biedt namelijk het zitcomfort van een ruime design bank zonder al te veel ruimte in te nemen.  

Design on Stock by Van der Donk

Van der Donk Interieur laat u graag kennismaken met de design meubels van Designonstock.com, het merk hoort daarom ook niet voor niks bij onze top 15 merken. Daarvoor heeft Van der Donk Interieur een prominente plaats ingeruimd in haar vestiging in Gorinchem. Bij Van der Donk vindt u een ruim opgezette Studio vol met Design on Stock design meubelen. Binnen ons team zijn adviseurs die u graag adviseren over hoe u de verschillende meubelen van dit speelse merk het best met elkaar kunt combineren neem vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek ons in het Open Huis Designcenter in Gorinchem en laat u deskundig adviseren over de design meubels van Designonstock.com.

test