• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. kasten (7)
Merken
 1. Knoll International (1)
 2. Baxter (6)
 3. Maxalto (7)
 4. Kettnaker (4)
 5. Spectral (5)
 6. Kenneth Cobonpue (1)
 7. Kolenik (1)
 8. Rimadesio (18)
 9. Henge (12)
 10. Minotti (14)
 11. Flexform (2)
 12. B&B Italia (12)
 13. Vitra (1)
 14. DesignonStock.com (1)
 15. Linteloo (3)
 16. Living Divani (6)
 17. Cappellini (1)
 18. MDF Italia (4)
 19. Cassina (4)
 20. Poliform (3)
 21. Porro (32)
 22. van der donk (1)
Designer
 1. Antonio Citterio (1)
 

 

7 artikel(en)

 1. Maxalto Alcor Maxalto Alcor

  Maxalto Alcor

  Maxalto Alcor console tafel Ontwerper: Antonio Citterio Van der Donk inteireur is officieel dealer van Maxalto CBW garantie
 2. Maxalto Eracle Maxalto Eracle

  Maxalto Eracle kast

  Maxalto Eracle Ontwerp: Antonio Citterio (2016) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Maxalto Convivium Maxalto Convivium

  Maxalto Convivium kast

  Maxalto Convivium kast Ontwerp: Antonio Citterio (2014) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Maxalto Creso kast Maxalto Creso kast

  Maxalto Creso kast

  Maxalto Creso kast De Creso kast van Maxalto is helaas uit collectie en niet meer leverbaar, bekijk de volledige collectie hier. Van der Donk is officieel Maxalto dealer
 5. Maxalto Mida Maxalto Mida

  Maxalto Mida kast

  Maxalto Mida kast Ontwerp: Antonio Citterio (2003) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Maxalto Biblia Maxalto Biblia

  Maxalto Biblia kast

  Maxalto Biblia boekenkast Ontwerp: Antonio Citterio (2008) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Maxalto Tesaurus Maxalto Tesaurus

  Maxalto Tesaurus dressoir

  Maxalto Tesaurus dressoir Ontwerp: Antonio Citterio (2019) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 

 

7 artikel(en)

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test