• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. fauteuils (13)
Merken
 1. Knoll International (6)
 2. Jori (10)
 3. Moroso (8)
 4. Baxter (12)
 5. Maxalto (13)
 6. Kenneth Cobonpue (1)
 7. Henge (3)
 8. Overgaard & Dyrman (1)
 9. Arflex (3)
 10. Artisan (2)
 11. Edra (1)
 12. Minotti (39)
 13. Flexform (41)
 14. B&B Italia (26)
 15. Rolf Benz (28)
 16. Montis (18)
 17. Vitra (23)
 18. Leolux (28)
 19. DesignonStock.com (10)
 20. Linteloo (7)
 21. Gelderland (5)
 22. Living Divani (14)
 23. Piet Boon (2)
 24. Cappellini (1)
 25. Harvink (1)
 26. MDF Italia (1)
 27. Cassina (29)
 28. KFF (2)
 29. Porro (4)
 30. van der donk (1)
 

 

13 artikel(en)

 1. Maxalto Kalos SALE banner Maxalto Kalos SALE banner

  Maxalto Kalos armchair

  Maxalto Kalos armchair Ontwerp: Antonio Citterio (1997) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Maxalto Caratos Maxalto Caratos

  Maxalto Caratos fauteuil

  Maxalto Caratos fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Maxalto Nidus Maxalto Nidus

  Maxalto Nidus fauteuil

  Maxalto Nidus fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Maxalto Fulgens fauteuil Maxalto Fulgens fauteuil

  Maxalto Fulgens fauteuil

  Maxalto Fulgens fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Maxalto Agathos Maxalto Agathos

  Maxalto Agathos fauteuil

  Maxalto Agathos fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2011) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Maxalto Acanto fauteuil

  Maxalto Acanto fauteuil

  Maxalto Acanto fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Maxalto Amounus

  Maxalto Amoenus fauteuil

  Maxalto Amoenus fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2006) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Maxalto Calliope Maxalto Calliope

  Maxalto Calliope fauteuil

  Maxalto Calliope fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2006) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Maxalto Clio Maxalto Clio

  Maxalto Clio fauteuil

  Maxalto Clio fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Maxalto Crono fauteuil

  Maxalto Crono fauteuil

  Maxalto Crono fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (2002) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Maxalto Imprimatur Maxalto Imprimatur

  Maxalto Imprimatur fauteuil

  Maxalto Imprimatur fauteuil Ontwerp: Antonio Citterio (1999) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Maxalto Amoenus Soft Maxalto Amoenus Soft

  Maxalto Amoenus Soft

  Maxalto Amoenus Soft Ontwerp: Antonio Citterio (2020) CBW garantie Van der Donk is officieel Maxalto dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 13. Maxalto Febo Maxalto Febo

  Maxalto Febo

  Maxalto Febo fauteuil Ontwerper: Antonio Citterio Van der Donk inteireur is officieel dealer van Maxalto CBW garantie
 

 

13 artikel(en)

Design fauteuils | Iconische eyecatchers | Van der Donk

Design fauteuils zijn er in alle soorten en maten en van veel verschillende merken. Van der Donk interieur levert fauteuils van merken als DesignonStock.com, Cassina, Minotti, Leolux, Rolf Benz, Montis, Hay design en nog veel andere design merken.  

Vitra: de meest iconische fauteuils

Vitra is waarschijnlijk het meest tot de verbeelding sprekende merk als het gaat om design fauteuils. Denkt u bijvoorbeeld aan de Plastic Armchair RAR van Charles & Ray Eames of de Lounge Chair van ditzelfde ontwerpersduo, meer iconische design meubelen zijn haast ondenkbaar.

Leolux : een design fauteuil voor iedere liefhebber

Het merk Leolux staat bekend om haar moderne en comfortabele fauteuils. Leolux biedt drie verschillende lijnen aan als het gaat om fauteuils; de Sculptures lijn, de Roots lijn en de Silver lijn. Volgens Leolux zijn design fauteuils uit de Sculptures lijn ‘bijzonder en eigenzinnig gevormd’ en hebben ze een ‘internationaal onderscheidend karakter’.  Design fauteuils uit de lijn Roots zijn ‘zitideeën in talloze varianten, en in te passen in elk modern interieur’. Tenslotte worden de design fauteuils van Silver line beschreven als ‘tijdloos, functioneel en compact’. Zoals u ziet, biedt Leolux voor bijna iedere design liefhebber een geschikte design fauteuil.  

Rolf Benz is een ander merk dat  erg goede fauteuils maakt die voornamelijk bekend zijn vanwege de draai- en kantelfunctie  Vanzelfsprekend met de degelijkheid en allure die u van onze oosterburen gewend bent  In onze showroom kunt u de vele mogelijkheden van Rolf Benz design fauteuils komen proberen.

Design fauteuils by Van der Donk

Een design fauteuil van welk merk dan ook is vaak leverbaar in veel verschillende soorten stof of leer, daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen uit een bijzonder uitgebreid kleurenpalet.  Vaak biedt de fabrikant ook nog verschillende frame en onderstellen aan. Omdat het uitkiezen van de geschikte design fauteuil voor in uw interieur zo een hele onderneming wordt, nodigen wij u graag uit in onze showroom in Gorinchem. Onze interieuradviseurs voorzien u daar graag van een deskundig advies wat betreft uw design fauteuil. Wij bieden u een scala aan mogelijkheden zodat uw eindeloze zoektocht naar die design fauteuil met dat fantastische comfort en dat prachtige ontwerp wellicht hier bij van der Donk eindigt……

test