• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (10)
 2. bedden (2)
 3. bijzettafels (3)
 4. eetkamerstoelen (1)
 5. fauteuils (5)
 6. kasten (2)
 7. love seats (1)
 8. salontafels (5)
 9. buitenmeubelen (2)
Merken
 1. Moroso (2)
 2. Baxter (1)
 3. B&B Italia (21)
 4. Cassina (2)
Designer
 1. Patricia Urquiola (6)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 26 in totaal

 1. Cassina Beam Sofa 2 Cassina Beam Sofa 2

  Cassina Beam Sofa System

  Cassina Beam Sofa System Ontwerp: Patricia Urquiola (2016) Elementenbank: zeer veel opstellingen mogelijk Leverbaar met bijpassende tafel Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 2. Moroso Net tafel Moroso Net tafel

  Moroso Net table

  Moroso Net table Ontwerp: Benjamin Hubert (2013) CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. B&B Italia Tufty-bed B&B Italia Tufty-bed

  B&B Italia Tufty-bed

  B&B Italia Tufty-bed Ontwerp: Patricia Urquiola (2007)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Grote collectie B&B Italia meubelen in de showroom Voor meubelen van B&B Italia biedt Van der Donk interieur zeer scherpe prijzen: neem contact op voor een scherpe offerte. Inclusief bezorging in de Benelux
 4. B&B Italia Tufty-Time leather B&B Italia Tufty-Time leather

  B&B Italia Tufty-Time leather

  B&B Italia Tufty-Time leather Ontwerp: Patricia Urquiola (2005)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Grote collectie B&B Italia meubelen in de showroom Voor meubelen van B&B Italia biedt Van der Donk interieur zeer scherpe prijzen: neem contact op voor een scherpe offerte. Inclusief bezorging in de Benelux
 5. B&B Italia tufty time bank vrijstaand beeld B&B Italia tufty time bank vrijstaand beeld

  B&B Italia Tufty Time

  B&B Italia Tufty Time  Ontwerp: Patricia Urquiola  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Grote collectie B&B Italia meubelen in de showroom Voor meubelen van B&B Italia biedt Van der Donk interieur zeer scherpe prijzen: neem contact op voor een scherpe offerte. Inclusief bezorging in de Benelux
 6. B&B Italia Lazy'05 B&B Italia Lazy'05

  B&B Italia Lazy'05

  B&B Italia Lazy'05 fauteuil Ontwerp: Patricia Urquiola (2005)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. B&B Italia Lenz B&B Italia Lenz

  B&B Italia Lens bijzettafel

  B&B Italia Lens bijzettafel Ontwerp: Patricia Urquiola (2003)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. B&B Italia Shelf X B&B Italia Shelf X

  B&B Italia Shelf X

  B&B Italia Shelf X Ontwerp: Naoto Fukasawa CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Fat Fat Lady Fat B&B Italia Fat Fat Lady Fat B&B Italia

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat

  B&B Italia Fat Fat Lady Fat  Ontwerp: Patricia Urquiola (2004) CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Moroso Chamfer Moroso Chamfer

  Moroso Chamfer sofa

  Moroso Chamfer Ontwerp: Patricia Urquiola (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. B&B Italia Husk outdoor B&B Italia Husk outdoor

  B&B Italia Husk Chair outdoor

  B&B Italia Husk Chair outdoor Ontwerp: Patricia Urquiola (2011) Verkrijgbaar in vele outdoorstoffen Van der Donk interieur is officieel dealer van B&B Italia CBW garantie
 12. Moroso Redondo Moroso Redondo

  Moroso Redondo

  Moroso Redondo ontwerp: Patricia Urquiola CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Cassina 570 Gender Cassina 570 Gender

  Cassina Gender

  Cassina 570 Gender Ontwerp: Patricia Urquiola (2016) Leverbaar met contrasterende materialen: stof en leer Van der Donk interieur is officieel dealer van Cassina CBW garantie
 14. B&B Italia Bend B&B Italia Bend

  Bend Sofa

  B&B italia Bend Sofa. Ontwerp; Patricia Urquiola Zeer veel elementen leverbaar Stiksel kleur zelf te kiezen. Van der Donk interieur is officieel B&B Italia dealer Een van de grootste collecties B&B Italia meubelen Vraag via de bovenstaande knop naar onze aantrekkelijke offerte!
 15. B&B Italia Tabano vrijstaand B&B Italia Tabano vrijstaand

  B&B Italia Tabano

  B&B Italia Tabano Dit model is helaas uit de collectie en dus niet meer leverbaar Ontwerp: Patricia Urquiola Combinatie van stof en leer Van der Donk interieur is officieel dealer van B&B Italia CBW garantie
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 26 in totaal

Patricia Urquiola

‘Het leven van alledag als inspiratiebron.´

Tijdens de Salone del Mobile 2010 in Milaan trok The Dwelling Lab die de Spaanse designer Patricia Urquiola samen met de Italiaanse ontwerper Giulio Ridolfo ontwierp voor BMW en Kvadrat grote aandacht. Urquiola had het idee opgevat om een auto te transformeren tot een huis. Een knusse plek, met een comfortabel interieur waar je uren in kunt doorbrengen tijdens het reizen.

De van origine Spaanse Patricia Urquiola studeerde bouwkunde aan de Technische Hogeschool in Milaan. Ze studeerde in 1989 af en werkte van 1990 tot 1996 voor Achille Castiglioni en Eugenio Bettinelli, beiden verbonden aan de Technische Hogeschool. Met name Achille Castiglioni was Urquiola’s mentor en bracht zijn passie voor design op haar over. Ze bleek een uitstekende leerling te zijn en heeft inmiddels een indrukwekkende staat van dienst.

Urquiola werkte in de jaren ’90 ook als hoofd productontwikkeling voor het Italiaanse designmerk De Padova, samen met Vico Magistretti. Van 1993 tot 1996 associeerde zij zich met de architecten De Renzio en Ramerino. In 1996 werd ze benoemd tot hoofd van de Lissoni Associati Design Group en werkte voor prestigieuze merken als Alessi, Cassina, Kartell en FLOS/Antares. In 2001 opende zij haar eigen designstudio in Milaan.

Urquiola vindt haar inspiratie voornamelijk in het leven van alledag, wat resulteert in speelse, zinnenstrelende, maar toch uiterst functionele ontwerpen. Tot haar opdrachtgevers behoren internationaal bekende design meubelmerken als B&B Italia, Kartell, Moroso en MDF Italia. Voor B&B Italia heeft Patricia Urquiola de Bend design sofa en de zitbank Hollow ontworpen, evenals de design fauteuil Husk. 

test