• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. banken (2)
Merken
 1. Moroso (2)
Designer
 1. Patricia Urquiola (2)
 

 

2 artikel(en)

 1. Moroso M.a.s.s.a.s. Moroso M.a.s.s.a.s.

  Moroso M.a.s.s.a.s.

  Moroso M.a.s.s.a.s. bank Ontwerp: Patricia Urquiola Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies! Modulair zitsysteem, dit betekent dat er veel verschillende opstellingen mogelijk zijn.
 2. Moroso Redondo Moroso Redondo

  Moroso Redondo

  Moroso Redondo ontwerp: Patricia Urquiola CBW garantie Van der Donk, officieel Moroso dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

2 artikel(en)

Moroso: The beauty of design

Moroso werkt nauw samen met enkele van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, samen met deze getalenteerde ontwerpers maakt Morose luxueuze design meubelen in een geheel eigen stijl. Het bedrijf wordt geleid door de tweede generatie van de familie Moroso - Roberto, de CEO en Patrizia, de Art Director - en is een voorbeeld van hoe een klein Italiaans ambachtsbedrijf zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevend design merk. Moroso staat altijd open voor nieuwe ideeën, dit blijkt uit de gewaagde ontwerpen waar de collectie werkelijk bol van staat.

Meubelen voor thuis en op uw werk

De design meubelen van Moroso kunnen thuis worden toegepast, maar ook bij u op kantoor. De banken van Moroso zijn comfortabel genoeg voor thuis, maar bieden ook de genoeg uitstraling voor de ontvangstruimte in uw kantoor of de lobby van een luxe hotel. Dankzij de vele internationaal beroemde ontwerpers waarmee Moroso werkt, wordt uw interieur er nooit een van 13 in een dozijn. Slechts een vlugge blik op de lijst met ontwerpers die werken voor Moroso vertelt ons dat onder andere Patricia Urquiola, Philippe Starck en Ron Arad hebben gewerkt voor dit toonaangevende Italiaanse merk. 

Moroso meubelen door Van der Donk interieur

U vindt bij Van der Donk interieur in Gorinchem een van de grootste collecties Moroso design meubelen. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een deskundig interieuradvies dat volledig of deels bestaat uit de eigenzinnige meubelen van Moroso. Maak een afspraak met een van onze adviseurs of bel ze via 0183-646353, zij helpen u graag.

test