• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. wandlampen (1)
 2. hanglampen (1)
 3. vloerlampen (1)
Merken
 1. Penta (4)
 

 

4 artikel(en)

 1. Penta Glo vrijstaand groep hanglampen Penta Glo vrijstaand groep hanglampen

  Penta Glo hanglamp

  Penta Glo hanglamp Penta Glo is een stijlvolle glazen hanglamp vormgegeven door Carlo Colombo en leverbaar in diverse tinten. De lamp is ook prachtig gegroepeerd op te hangen. Ontwerp:  Carlo Colombo (2009) CBW garantie Van der Donk is officieel Penta dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Penta Altura vloerlamp Penta Altura vloerlamp

  Penta Altura vloerlamp

  Penta Altura vloerlamp Penta Altura is een minimalistische vloerlamp, bestaande uit twee dunne staven van staal, verbonden doormiddel van een innovatieve verbinding. De vishengel inspireerde de designers, Valerio Sommella, Alberto Saggia en Stefania Kalogeropoulos, voor dit ontwerp.  Ontwerp: Valerio Sommella, Alberto Saggia en Stefania Kalogeropoulos (2019) CBW garantie Van der Donk is officieel Penta dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvie
 3. Penta Glifo productfoto Penta Glifo productfoto

  Penta Glifo wandlamp

  Penta Glifo wandlamp Penta Glifo is een minimalistische, unieke, flexibele lamp die aan de wand is bevestigd en draaibaar is. Het design van Anonima Luci & Valerio Sommella voor Penta is uitgevoerd mat zwart metaal in combinatie met Ebbenhout. Ontwerp: Anonima Luci & Valerio Sommella (2019)  CBW garantie Van der Donk is officieel Penta dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Penta Glo Maxi product foto Penta Glo Maxi product foto

  Penta Glo Maxi

  Penta Glo Maxi hanglamp Penta Glo Maxi is toevoeging op de iconische Glo lamp die in 2009 is ontworpen door Carlo Colombo. Deze grotere variant is leverbaar in 9 kleuren transparant en spiegelend glas. Ontwerp: Carlo Colombo (2020) CBW garantie Van der Donk is officieel Penta dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

4 artikel(en)

Penta: Light is design

Vakmanschap ontmoet technologie. Penta Light ontwerpt en produceert lampen van hoge kwaliteit, met een eigentijds design die 100% ''Italian made'' zijn.

Penta door Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een ruime collectie Penta verlichting. Daarnaast vindt u ook vele merken design meubelen in onze showroom. Door deze merken te combineren lukt het onze mensen om de mooiste design interieurs te creëren. Vraag via de website uw informatie aan of kom langs in onze 10.000 m2 grote showroom.

test