• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (1)
 2. banken (14)
 3. accessoires (1)
 4. bedden (1)
 5. bijzettafels (4)
 6. chaise longues (1)
 7. eetkamerstoelen (2)
 8. eettafels (3)
 9. fauteuils (3)
 10. kasten (6)
 11. salontafels (2)
Merken
 1. B&B Italia (2)
 2. Living Divani (13)
 3. Cassina (5)
 4. Porro (17)
Designer
 1. Piero Lissoni (1)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

 1. Porro Curry product Porro Curry product

  Porro Curry bank

  Porro Curry bank Ontwerp: Piero Lissoni (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Living Divani Tombolo Living Divani Tombolo

  Living Divani Tombolo fauteuil

  Living Divani Tombolo fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni (2016) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer Ook leverbaar als outdoor model CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 3. Living Divani Family lounge table Living Divani Family lounge table

  Living Divani Family lounge tafel

  Living Divani Family lounge tafel Ontwerp: Family Lounge tafel (2005) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 4. B&B Italia Edouard fauteuil B&B Italia Edouard fauteuil

  B&B Italia Édouard fauteuil

  B&B Italia Édouard fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni (2016)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 5. Porro Neve stoel Porro Neve stoel

  Porro Neve stoel

  Porro Neve stoel Ontwerp: Pierro Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Porro Reflection spiegel Porro Reflection spiegel

  Porro Reflection spiegel

  Porro Reflection spiegel Ontwerp: Pierro Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. B&B Italia Saké bed B&B Italia Saké bed

  B&B Italia Saké bed

  B&B Italia Saké bed Ontwerp: Piero Lissoni (2017)  CBW garantie Van der Donk is officieel B&B Italia dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Porro Boutique Mast System product Porro Boutique Mast System product

  Porro Boutique Mast System

  Porro Boutique Mast System Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 9. Porro Boutique Mast Porro Boutique Mast

  Porro Showcase

  Porro Showcase Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro Pioggia stoel Porro Pioggia stoel

  Porro Pioggia stoel

  Porro Pioggia stoel Ontwerp: Piero Lissoni (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Living Divani Rod XL Living Divani Rod XL

  Living Divani Rod XL

  Living Divani Rod XL Ontwerp: Piero Lissoni (2012) Van der Donk interieur is officieel Living Divani dealer CBW garantie Vraag naar onze offerte!
 12. Porro Materic tafel Porro Materic tafel

  Porro Materic tafel

  Porro Materic tafel Ontwerp: Piero Lissoni (2017) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Minimo Light tafel Porro Minimo Light tafel

  Porro Minimo Light

  Porro Minimo Light Ontwerp: Piero Lissoni (2010) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Porro Ryoba tafel Porro Ryoba tafel

  Porro Ryoba tafel

  Porro Ryoba tafel Ontwerp: Piero Lissoni (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Porro Groove Porro Groove

  Porro Groove

  Porro Groove Ontwerp: Piero Lissoni (2007) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

Piero Lissoni (1956)

‘Een stoel is voor mij even belangrijk als een toren.’

 Wie ooit in het 5-sterren Conservatorium hotel in het Museumkwartier van Amsterdam heeft gelogeerd, weet waartoe de Italiaanse topontwerper Piero Lissoni in staat is. Lissoni heeft ook de herinrichting en renovatie van tal van privépanden, jachten en andere hotels over de hele wereld verzorgd. Sinds hij in 1978 als ontwerper aan de slag ging, heeft hij zich niet alleen toegelegd op binnenarchitectuur. Piero Lissoni heeft ook naam gemaakt als ontwerper van design meubelen (voor onder meer Cassina, Porro, Thonet), keukens en badkamers (Boffi) en verlichting (Flos/Antares).

Van oorsprong is Piero Lissoni architect, want hij heeft bouwkunde gestudeerd aan de Technische Hogeschool van Milaan. Maar hij heeft ook als Art Director & Designer gewerkt voor Boffi keukens (vanaf 1985). In 1986 richt hij samen met collega-designer Nicoletta Canesi zijn eigen architectuurstudio Lissoni Associati op. In 1996 gevolgd door Graph.x, ontwerpstudio voor grafisch design en art direction. Lissoni’s ontwerpen zijn onder andere opgenomen in de collectie design wandkastensystemen van Porro en de collectie I Contemporanei design meubelen van Cassina.

De design zitbanken van Piero Lissoni die Cassina in de collectie I Contemporanei brengt, waaronder de Mex Cube, MET, Aire en TOOT,  hebben kloeke, strakke vormen. Ze verraden de onmiskenbare signatuur van een architectonisch en industrieel topdesigner. Hetzelfde geldt voor de strak vormgegeven, architectonisch aandoende design wandkastensystemen die Piero Lissoni voor designfabrikant Porro heeft ontworpen.

test