• maandaggesloten
  • dinsdag9.30 - 17.30
  • woensdag9.30 - 17.30
  • donderdag9.30 - 17.30
  • vrijdag9.30 - 17.30
  • zaterdag9.30 - 17.00
  • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Poltrona Frau

Poltrona Frau is een beroemde Italiaanse meubelmaker gevestigd in Turijn. Het merk staat vooral bekend om het ontwerpen van design meubelen die zowel modern als tijdloos zijn. Daarnaast wordt Poltrona Frau alom bejubelt om de fenomenale kwaliteit van het leer dat in hun producten verwerkt zit. Het leer is van een dusdanig hoge kwaliteit dat automerken als Ferrari, Bugatti, Maserati en Alfa Romeo gebruik maken van Poltrona Frau leer in hun interieurs.

Een ontwerp wordt goed doordat er over nagedacht is en omdat er aandacht aan wordt besteed, door deze techniek consequent toe te passen heeft Poltrona Frau al verschillende prestigieuze projecten succesvol kunnen afsluiten en heeft het merk inmiddels een wereldnaam kunnen opbouwen.

Producten

Een merk met de allure van Poltrona Frau wordt natuurlijk geen sterk merk zonder een aantal iconische modellen die succes hebben. De Chester is een voorbeeld van een bank die het succes voor het merk mede heeft bepaald. De knipoog naar klassiek maakt dat de Chester een bank is die prachtig fungeert als eye catcher in uw interieur. Een ander voorbeeld van een meubel dat Poltrona Frau heeft geholpen om te komen waar het merk nu is, is de Ginger stoel. Hier geen knipoog naar klassiek, maar onvervalst top design.

Poltrona Frau by Van der Donk

Van der Donk interieur is officieel dealer van het design merk Poltrona Frau. In onze showroom vindt u verschillende artikelen van dit toonaangevende design merk. Voor meer informatie over Poltrona Frau of andere design merken kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij voorzien u graag van deskundig interieuradvies en beantwoorden al uw vragen over onze meubelen.  

test