• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. bureaus (2)
 2. banken (3)
 3. accessoires (2)
 4. bijzettafels (9)
 5. eetkamerstoelen (10)
 6. eettafels (16)
 7. fauteuils (2)
 8. hanglampen (1)
 9. kasten (27)
 10. salontafels (3)
Merken
 1. Porro (75)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Porro Ram tafel Porro Ram tafel

  Porro Ram tafel

  Porro Ram  Dit model is helaas uit de collectie Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 2. Porro Lario

  Porro Lario

  Porro Lario Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 3. Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel

  Porro Showcase tafel Ontwerp uit 2011 Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Dit model is uit de collectie en helaas niet meer leverbaar
 4. Porro Frank stoel Porro Frank stoel

  Porro Frank stoel

  Porro Frank stoel Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Spindle Porro Spindle

  Porro Spindle

  Porro Spindle stoel Ontwerp: Piero Lissoni Stapelbaar Verkrijgbaar in 10 heldere kleuren Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 6. Porro Ferro tafel Porro Ferro tafel

  Porro Ferro

  Porro Ferro Gebogen staal. Meerdere afmetingen verkrijgbaar. Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 7. Porro Conch Porro Conch

  Porro Conch stoel

  Porro Conch stoel Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Porro Garda stoel Porro Garda stoel

  Porro Garda

  Porro Garda Ontwerp: Piero Lissoni Naadloos houten frame Leverbaar in stof of leer Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro Officieel Porro Concept Store
 9. Porro ghiaccio Porro ghiaccio

  Porro Ghiaccio fauteuil

  Porro Ghiaccio fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Porro H. chair vrijstaand Porro H. chair vrijstaand

  Porro H. Chair

  Porro H. Chair Ontwerp: Christophe Pillet Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 11. Porro Jade fauteuil vrijstaand Porro Jade fauteuil vrijstaand

  Porro Jade fauteuil

  Porro Jade fauteuil Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Porro Fractal vrijstaand Porro Fractal vrijstaand

  Porro Fractal

  Porro Fractal Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Galileo vrijstaand Porro Galileo vrijstaand

  Porro Galileo

  Porro Galileo  Ontwerp: Piero Lissoni (2014) Masief houten blad Leverbaar in diverse afmetingen Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 14. Porro Ipe tafel Porro Ipe tafel

  Porro Ipe tafel

  Porro Ipe tafel Ontwerp: Piero Lissoni (2014) Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!  
 15. Porro Metallico Porro Metallico

  Porro Metallico

  Porro Metallico Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Artikelen 1 tot 15 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Porro

De exclusieve totaalconcepten van Porro zijn zeer divers maar allen innovatief in vorm, materiaalgebruik en idee. Topontwerpers zoals o.a. Piero Lissoni, Jean Marie Masaud en Christophe Pillet tekenen voor messcherp design, retro-futuristische concepten en creatieve interieuroplossingen. Essentiële vormgeving waarbij iedere belijning vanuit een basis ontstaat en doorontwikkeld is tot interessante objecten. Porro is werelds en neutraal tegelijk en past in uiteenlopende culturen. De hier aangegeven modellen zijn bij Van der Donk Interieur in Gorinchem te zien.

Porro door Van der Donk

Vanaf medio 2016 vindt u bij Van der Donk interieur een zeer ruime collectie Porro design meubelen, omdat wij ons dan officieel Porro Concept Store mogen noemen. Dit Italiaanse design merk staat vooral bekend om de grootse kastsystemen die volledig op maat kunnen worden gemaakt. Door de combinatie van glazen deuren en hout geven Porro kasten een waanzinnig mooi effect in uw slaapkamer. Een pronkstuk uit de Porro kasten collectie is ongetwijfeld de Porro Iron kast voor in de slaapkamer of de Porro Load-it kast voor in de huiskamer. 

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het intekenen van een van de uitgebreide Porro kastsystemen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. 

test