• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. kasten (31)
Merken
 1. Knoll International (1)
 2. Baxter (6)
 3. Maxalto (7)
 4. Kettnaker (4)
 5. Spectral (5)
 6. Kenneth Cobonpue (1)
 7. Kolenik (1)
 8. Rimadesio (18)
 9. Henge (12)
 10. Minotti (14)
 11. Flexform (2)
 12. B&B Italia (12)
 13. Vitra (1)
 14. DesignonStock.com (1)
 15. Linteloo (3)
 16. Living Divani (6)
 17. Cappellini (1)
 18. MDF Italia (4)
 19. Cassina (4)
 20. Poliform (3)
 21. Porro (32)
 22. van der donk (1)
Designer
 1. Piero Lissoni (2)
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

 1. Porro Load-it design Porro Load-it design

  Porro Load-it design kast

  Porro Load-it wandsysteem Ontwerp: Wolfgang Tolk CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies! Dit systeem biedt eindeloze mogelijkheden
 2. Porro Modern Product Porro Modern Product

  Porro Modern design kast

  Porro Modern design kast Ontwerp: Piero Lissoni Uitgebreid kastsysteem volledig op maat en naar wens samen te stellen CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Porro System Porro System

  Porro System design kast

  Porro System Design kast Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Porro Ex-libris Vitrine kasten Porro Ex-libris Vitrine kasten

  Porro Ex-Libris design kast

  Porro Ex-Libris kast Ontwerp: Piero Lissoni CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Porro Boiserie kast Porro Boiserie kast

  Porro Boiserie

  Porro Boiserie kast Ontwerp: Piero Lissoni Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 6. Porro Working Porro Working

  Porro Work wandsysteem

  Porro Work wandsysteem Ontwerp: Piero Lissoni (2009) Vervaardigd uit aluminium Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 7. Porro Ipercolore Porro Ipercolore

  Porro Ipercolore

  Porro Ipercolore kast Ontwerp: Piero Lissoni (2015) Van der Donk interieur is Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Porro Maggio Porro Maggio

  Porro Maggio

  Porro Maggio kast Ontwerp: Atelier Mendini Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Porro Tiller vrijstaand Porro Tiller vrijstaand

  Porro Tiller

  Porro Tiller Ontwerp: Piero Lissoni Materiaal: eucaliptus hout Afmetingen: 165,5 x 48,7 x 118,5 (cm) Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 10. Porro Boxes Porro Boxes

  Porro Boxes

  Porro Boxes kast Ontwerp: Piero Lissoni (2007) Leverbaar in verschillende maten Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 11. Porro Walk In kledingkasten Porro Walk In kledingkasten

  Porro Walk In kledingkast

  Porro Walk In kledingkast Ontwerp: Piero Lissoni Sterk aluminium of Mongoi profiel Volledig op maat te maken Van der Donk interieur is officieel dealer van Porro CBW garantie
 12. Porro Sidewall Porro Sidewall

  Porro Sidewall kast

  Porro Sidewall Ontwerp: Piero Lissoni (2007) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Porro Gap Porro Gap

  Porro Gap kast

  Porro Gap Ontwerp: Carlo Tamborini (2018) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Porro Web Porro Web

  Porro Web

  Porro Web Ontwerp: Piero Lissoni  CBW garantie Van der Donk is officieel Porro dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Porro Mikado kast Porro Mikado kast

  Porro Mikado kast

  Porro Mikado kast Ontwerp: Front (2013) CBW garantie Van der Donk is officieel Porro  Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

Artikelen 1 tot 15 van 32 in totaal

Design kasten | Van der Donk interieur

Bij Van der Donk interieur vindt u een groot aanbod van veel verschillende design merken, veel van deze merken bieden de meest bijzondere en exclusieve design kasten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan Minimalistisch  Porro, Glamoreus Minotti, MDF Italia, Cappellini, MisuraEmme, Mondiaal  Poliform en niet te vergeten de kasten met schnitt van Kettnaker. Dit zijn stuk voor stuk merken die top design leveren en vaak zijn de kasten het hoogtepunt uit de collectie die een interieur ook zijn functionaliteit geven.

Design kasten by Porro

Een van de meest beroemde merken op het gebied van design kasten is Porro. De ontwerpen voor design kasten van dit merk worden gemaakt door topdesigners als Piero Lissoni, Jean Marie Massaud en Christophe Pillet. Design kasten van dit merk zijn gegarandeerd  een ‘eye catcher’ in uw interieur. 

Cappellini design kasten

De Cap Basic design kasten van Cappellini zijn inmiddels een begrip, ze zijn leverbaar in 7 verschillende kleuren en verschillende composities. Cappellini geeft uw interieur een internationaal karakter, in de ontwerpen is te zien dat het merk samenwerkt met designers uit verschillende culturen waardoor deze kasten een eclectisch beeld geven.

Design kasten by Van der Donk

Het aantal mogelijkheden is bij dit soort meubelen enorm. Voor een deskundig en volledig advies verwelkomen wij u graag in onze showroom in Gorinchem. Graag vertalen onze kast specialisten uw wensen in een op maat ontwerp, waar functionaliteit en uitstraling samen komen.

test