• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. hanglampen (2)
Merken
 1. Prandina (2)
 

 

2 artikel(en)

 1. Prandina Notte S5 en S7 hanglampen Prandina Notte S5 en S7 hanglampen

  Prandina Notte S5 en S7 hanglampen

  Omschrijving:  De Prandina Notte is een prachtig voorbeeld van de strakke belijning en sobere designs die de Italiaanse verlichtingsfabrikant al ruim 30 jaar ontwerpt en succesvol produceert. De Notte design hanglamp is in diverse uitvoeringen leverbaar: met een satijnwitte opalen mondgeblazen glazen diffuser, in glanzend zwart met aan de binnenkant een witte coating of spiegelend afgewerkt met aan de binnenkant een witte of gele coating.  De ophanging en plafondroset van de design h
 2. Prandina sera vrijstaand Prandina sera vrijstaand

  Prandina Sera S1 en S3 hanglamp

  Omschrijving: Prandina Sera S1 en S3 hanglampen zijn uitgevoerd in glas, u heeft keuze uit verschillende kleuren. Uitvoeringen: U kunt kiezen uit de volgende afwerkingen: Helder glas, opaal wit glas en spiegel glas Afmetingen: Bekijk hier de afmetingen van de Sera S1 en S3.
 

 

2 artikel(en)

Omschrijving Prandina: 

Eenvoud,aandacht voor detail, duurzaamheid, kwaliteit en voldoen aan de wensen van de klant staan centraal bij Prandina. Prandina vertaalt dit in design verlichtingsarmaturen van uitstekende kwaliteit. Dit Italiaanse topmerk in design verlichting is in 1982 opgericht en produceert al ruim 30 jaar lampen die aan de hoogste design standaarden en de modernste verlichtingstechnologie voldoen.

Van oorsprong produceerde Prandina vooral design lampen, waarbij mondgeblazen glas, in vorm gegoten glas, brons en roestvrij staal een grote rol speelden in het design van de lampen. Maar tegenwoordig heeft de verlichtingsfabrikant ook andere materialen, waaronder kunststoffen, aan haar scala van materialen toegevoegd. Maar ook daarvoor geldt dat het design en de functionaliteit van de lamp centraal blijven staan. Vorm volgt functie; het materiaal legt voor beide de basis.  

Heldere, eenvoudige lijnen en vormen die hun oorsprong lijken te vinden in de Scandinavische design traditie zijn typerend voor de designs van Prandina. Onmiskenbaar daarin is de design signatuur van Mario Mengotti die ruim 20 jaar als designer en creatief directeur bij Prandina heeft gewerkt en een eigen stempel op de collecties design verlichting van Prandina heeft gedrukt. Mengotti heeft onder andere de design lamp Prandina Sera ontworpen die Prandina in 2000 heeft geïntroduceerd. Tel daarbij op de kwaliteit van de afwerking en de technische perfectie en het mag duidelijk zijn waaraan Prandina haar wereldwijde succes te danken heeft.

Prandina heeft vanaf haar oprichting samengewerkt met gevestigde designers in combinatie met jong aanstormend designtalent. Door die samenwerking heeft Prandina altijd weer kans gezien de vinger aan de pols te houden en telkens nieuwe, innovatieve lichtconcepten geïntroduceerd. En met succes, want Prandina is tegenwoordig wereldwijd een topnaam in design verlichting. Bekende designers als de Oostenrijkse industrieel designer Christian Ploderer (Prandina Cpl, 1998) en de Belgische interieurarchitect Luc Ramael (Prandina Equilibre, 2006) hebben hun naam aan Prandina verbonden, evenals het bekende Nederlandse designersduo Admiraal Captein.

test