• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (15)
 

 

15 artikel(en)

 1. Henge SR tafel Henge SR tafel

  Henge SR salontafel

  Henge HR salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in verschillende exclusieve afwerkingen Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Primitive Table Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table

  Henge Primitive Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Leverbaar in 4 maten Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Poke Table product Henge Poke Table product

  Henge Poke Table

  Henge Poke Table Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 4. Henge Monolith Table vrijstaand Henge Monolith Table vrijstaand

  Henge Monolith Table

  Henge Monolith Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 verschillende afmetingen Burnished Titanio, Burnished Platino, Burnished Brass en natuursteen soorten uit de collectie mogelijk als finish CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 5. Henge Plynto bijzettafel glas natuursteen Henge Plynto bijzettafel glas natuursteen

  Henge Plynto bijzettafel

  Henge Plynto bijzettafel Ontwerp: Ugo Cacciatori Voet in Arabescato marmer of Rapolano marmer. CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 6. Henge Nomad table product foto Henge Nomad table product foto

  Henge Nomad Table

  Henge Nomad Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in 3 maten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 7. Henge OR Table product foto Henge OR Table product foto

  Henge OR Table

  Henge OR Table Ontwerp: Massimo Castagna Leverbaar in twee formaten Blad in hout of natuursteen CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 8. Henge R-Table Henge R-Table

  Henge R-Table

  Henge R-Table  Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in twee formaten Leverbaar in hout en natuursteen of een combinatie hiervan CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 9. Henge Blown Out salontafel product foto Henge Blown Out salontafel product foto

  Henge Blown Out salontafel

  Henge Blown Out salontafel Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 10. Henge Puddle bijzettafels product foto vrijstaand Henge Puddle bijzettafels product foto vrijstaand

  Henge Puddle bijzettafels

  Henge Puddle bijzettafel Ontwerp: Yabu Pushelberg Leverbaar in 3 formaten Mooi met elkaar te combineren CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 11. Henge Origami productfoto op wit Henge Origami productfoto op wit

  Henge Origami salontafel

  Henge Origami salontafel Henge Origami is een vakkundig vervaardigde salontafel, geinspireerd op de beroemde Japanse vouwtechniek. Ontwerp: Ugo Cacciatori Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 12. Henge Big Bang salontafel productfoto op wit Henge Big Bang salontafel productfoto op wit

  Henge Big Bang salontafel

  Henge Big Bang salontafel Henge Big Bang is een serie salontafels met een metalen sandcasting frame, mogelijk in drie finishes met een natuurstenen blad. Voor het blad kunt u kiezen uit diverse typen natuursteen uit de Henge Collectie. Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 13. Henge Gibson coffee table productfoto op wit Henge Gibson coffee table productfoto op wit

  Henge Gibson Coffee Table

  Henge Gibson Coffee Table Henge Gibson Coffee table is een tafel met een zwart stalen kruispoot en een houten blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in diverse formaten CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 14. Henge Twistable coffee table and side table Henge Twistable coffee table and side table

  Henge Twistable Coffee Table

  Henge Twistable Coffee Table Henge Twistable is een serie salon en side tables met blad en onderstel in gepolijst titanium of gepolijst platina. Optioneel is een natuurstenen blad. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in zes formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 15. Henge Background Coffeetable productfoto op wit Henge Background Coffeetable productfoto op wit

  Henge Background Coffee table

  Henge Background Coffee table Henge Background Coffee table is een salontafel met een metalen frame en een natuurstenen blad. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en drie afmetingen. Ontwerp: Massimo Castagna Verkrijgbaar in drie formaten Vraag naar de maatwerk mogelijkheden CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

15 artikel(en)

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test