• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (1)
 3. hanglampen (5)
 4. tafellampen (1)
 5. vloerlampen (5)
Merken
 1. Occhio (1)
 

 

1 artikel(en)

 1. occhio io tavolo occhio io tavolo

  Occhio Io Tavolo

  Occhio Io Tavolo  7 finishes mogelijk 360 graden draaibaar Perfect colour LED Met Occhio ''Touchless control'' kan het licht worden in- / uitgeschakeld, gedimd en naar boven of beneden worden gericht met eenvoudige gebarenbediening. Van der Donk interieur is officieel dealer van Occhio Kom langs in onze 10.000 m2 grote showroom Vraag onze adviseurs naar een deskundig lichtplan
 

 

1 artikel(en)

 

Occhio lampen: Modular lighting solutions 

Het Duitse Occhio werd in 1999 opgericht door Axel Meise. Wat dit merk bijzonder maakt ten opzichte van andere design merken zijn de vele opties. Dankzij het modulaire systeem waarmee Occhio werkt is er werkelijk een verlichtingsoplossing voor in bijna iedere situatie. Of het nu gaat om dimmen met een simpele handbeweging onder de lamp, op het hoger of lager hangen van de lamp middels een ingenieus katrol systeem: Occhio heeft het.

De bekendste Occhio lamp: Mito

Met de Mito heeft Occhio een schot in de roos gedaan, sinds deze lamp is uitgekomen is het een doorslaand succes gebleken en heeft menig concurrent dit kunstje getracht te herhalen. Helaas zonder succes, wanneer u elegante lichtringen wil voor boven uw eettafel of werkplek is er maar een oplossing die het perfecte licht geeft waar u naar zoekt: De Occhio Mito hang lamp

Occhio Sento

De arhitectonische Sento lamp van Occhio zijn aan te passen aan uw emoties. Door middel van onzer andere verschillende soorten lichtbuizen, creëert u bijzondere effecten die uw interieur een heel eigen gezicht geven.

Occhio Piu

Deze lamp is voorzien van de laatste high power LED technologie, duurzame verlichting van de allerbeste kwaliteit. De Piu spot hangen stijlvol aan het plafond, de kleuren van deze lampen zijn volledig naar wens samen te stellen.

Occhio lampen by Van der Donk interieur

Bent u overweldigd door de vele mogelijkheden die Occhio te bieden heeft? Dan werkt een advies vaak verhelderend. Neem contact op met een van onze interieuradviseurs, zij kunnen u voorzien van een compleet lichtplan en interieuradvies.

test