• maandaggesloten
 • dinsdag9.30 - 17.30
 • woensdag9.30 - 17.30
 • donderdag9.30 - 17.30
 • vrijdag9.30 - 17.30
 • zaterdag9.30 - 17.00
 • zondaggesloten

*Donderdagavond ook mogelijk met een vooraf gemaakte afspraak met een adviseur: 17.30 – 21.00.

Winkelen per
Meubel type
 1. plafondlampen (3)
 2. wandlampen (6)
 3. bureaus (1)
 4. banken (9)
 5. bijzettafels (7)
 6. eetkamerstoelen (3)
 7. eettafels (15)
 8. fauteuils (2)
 9. hanglampen (14)
 10. kasten (10)
 11. poefs (1)
 12. salontafels (15)
 13. tafellampen (2)
 14. vloerlampen (3)
Merken
 1. Henge (3)
 

 

3 artikel(en)

 1. Henge Pipe Light L Henge Pipe Light L

  Henge Pipe Light-L

  Henge Pipe Light-L Ontwerp: Massimo Castagna CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 2. Henge Test-Two vloerlamp in steen op witte achtergrond Henge Test-Two vloerlamp in steen op witte achtergrond

  Henge Test-Two vloerlamp

  Henge Test-Two vloerlamp Henge Test-Two is een sculpturale vloerlamp gemaakt van een uitzonderlijk materiaal, namelijk steen. Op diverse plekken laat de steen het licht door, dit geeft een spannend en toch natuurlijk effect. Ontwerp: Ugo Cacciatori CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 3. Henge Test-Tree lamp productfoto op wit Henge Test-Tree lamp productfoto op wit

  Henge Test-Tree vloerlamp

  Henge Test-Tree vloerlamp Henge Test-Tree is een flexibele vloerlamp met stenen elementen, verbonden door massief gepolijste messing verbindingen.  CBW garantie Van der Donk is officieel Henge dealer Maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!
 

 

3 artikel(en)

Henge07: uniek Italiaans design  

Een ontmoeting die de zintuigen bevrijdt en de kleur van elke dag volgt. De stukken die Henge maakt, zijn unieke meesterwerken die in hun ziel een bestemming koesteren en alle emoties die leefden tijdens de reis naar hun realisatie.

Henge kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen vervaardigd ui bijzondere materialen. Denk bijvoorbeeld aan de vele bewerkte metaalafwerkingen die het merk te bieden heeft als ‘Burnished brass’, ‘Burnished Titanio’ en nog veel meer. Deze bijzondere materialen zijn ongeëvenaard uniek in de high end interieurmarkt. 

 De bijzondere Stealth tafel van Henge

De Stealth tafel is een combinatie van bijzonder metaal en bijzonder natuursteen. Burnished Brass en Black Lake Stone om exact te zijn. Waar andere Italiaanse meubel fabrikanten ook marmeren bladen leveren, denk aan carrara, calacatto of sahara noir geeft Henge net die extra touch door met een andere steensoort te werken. Het merk toont daarmee lef, iets dat fans van dit merk met elkaar gemeen hebben.

Henge by Van der Donk

Vanaf november 2019 vindt u bij Van der Donk interieur de grootste collectie Henge meubelen van Nederland en België. Kom langs in de showroom voor een prachtig advies of vraag online uw offerte aan.

test